maandag 22 augustus 2011

Voor de eerste maal...

Het eerste bericht op deze blog, vandaag 22 augustus 2011.

De week begint erg rustig, eigenlijk niet zo heel erg want nu kan ik me even bezig houden met andere zaken die ook aandacht nodig hebben.

Zo ben ik bijna de hele dag bezig met het vullen van ons komende webshop www.pcsupermarkt.nl. We doen de shop online wanneer we zo'n 750 producten hebben ingevoerd.

We zijn er nog niet, zitten nu op de ca.500, wat uiteindelijk op moet lopen naar enkele duizenden producten. Goede producten voor alleen maar bodemprijzen, we nemen een kleine winstmarge maar gaan uit van volume.

Op www.pcpurmerend.nl ziet u wat wij allemaal doen. Veelal krijgen we 'eenvoudige' klussen binnen als het opnieuw installeren van software, het sneller maken van de computer en het reinigen van de binnenkant van de pc.

Het schoonmaken van de binnenkant van de computer is iets dat mensen eigenlijk nooit doen, maar het is iets wat wel heel belangrijk is. Je computer is net als een auto, deze moet ook af en toe onderhouden worden.

Soms treft ik hele lage stof in een computer aan, je kan er haast een trui van breien. En ja, als hij weer helemaal schoon is, dan hoor je de ventilator ook gelijk niet meer.

Wat je nu niet gelijk moet doen is je stofzuiger in de PC zetten, want dan heb je kans dat je hem nooit meer op kan starten ! De stofzuiger kan statische lading veroorzaken die dodelijk is voor je computer.

Voor € 35,00 maken we je computer geheel schoon en kan hij er weer een jaartje tegen.
De rest van de dag nog een aantal promotionele zaken regelen en dan gaan we naar iemand die heeft nog een hele berg oudere computers. Deze halen we op en kijken wat er nog bruikbaar is voor de computers van klanten.

Je hoeft immers niet altijd alles maar nieuw aan te schaffen, waar 2e hands voldoende is zullen we dat toepassen.

Morgen hebben we weer een drukkere dag.

Fijne dag allen...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten